2832031547 Πλακιάς Αγ. Βασιλείου, Ρέθυμνο plakias.bakery@gmail.com

Γλυκά του Ταψιού & Παγωτά
Παραδοσιακός Φούρνος του Πλακιά - Σφολιάτες - Σάντουιτς - Παραδοσιακά Γλυκά - Αρτοποιήματα - Τούρτες - Ρέθυμνο

 

Ο παραδοσιακός φούρνος του Πλακιά είναι ένας υπέροχος προορισμός για όσους αναζητούν αυθεντική γεύση και παραδοσιακά εδέσματα. Έκτοτε που άνοιξε τις πύλες του το 1990, έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για τους ντόπιους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Στον φούρνο του Πλακιά παρασκευάζονται πολλά είδη αρτοσκευασμάτων που προκαλούν ευωδίες που σε προϊδεάζουν για την απολαυστική γευστική εμπειρία που πρόκειται να ζήσεις. Οι αρτοσκευασίες περιλαμβάνουν τα αγαπημένα κρουασάν σταφίδας, μήλου και μπουγατσάκια, που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του φούρνου. Είναι φρεσκοψημένα και πλούσια σε γεύση, φτιαγμένα με προσοχή και πάθος για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Επιπλέον, ο φούρνος προσφέρει μια ποικιλία από πρωινά ψωμάκια, κατάλληλα για ένα υγιεινό και θρεπτικό πρωινό. Η ποιότητα των προϊόντων είναι πάντα υψηλή, καθώς χρησιμοποιούνται μόνο τοπικά προϊόντα, όπως αυγά, γάλα, τυρί και μέλι, ως πρώτες ύλες. Αυτός ο προσανατολισμός στην τοπική παραγωγή δίνει στα προϊόντα έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και τη γεύση που ξεχωρίζει.

Επιπλέον, καθημερινά ο φούρνος παράγει μια μεγάλη ποικιλία από γλυκά ταψιού, που δεν πρέπει να παραλείψεις να δοκιμάσεις. Κάθε γλυκό παρασκευάζεται με προσοχή και φρεσκάδα, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά. Ανάμεσα στις επιλογές θα βρεις καρυδόπιτα, σοκολατόπιτα, πορτοκαλόπιτα, νηστίσιμη μηλόπιτα, κουραμπιέδες με πρόβειο βούτυρο και πολλά άλλα είδη γλυκισμάτων. Όλα αυτά είναι πάντα φρέσκα, ετοιμασμένα με μεράκι και αγάπη για την παραδοσιακή γαστρονομία.

Ο φούρνος του Πλακιά είναι πολύ περισσότερο από ένας απλός φούρνος. Είναι ένας φούρνος που περιποιείται τα προϊόντα του με μεράκι, αφοσίωση και σεβασμό στην παράδοση.