2832031547 Πλακιάς Αγ. Βασιλείου, Ρέθυμνο plakias.bakery@gmail.com


Παραδοσιακός Φούρνος του Πλακιά
Νικητόπουλος Αθανάσιος - Αρτοποιήματα - Σφολιάτες - Σάντουιτς - Τούρτες - Παραδοσιακά Γλυκά - Γλυκά του Ταψιού & Παγωτά - Πλακιάς Ρέθυμνο Κρήτη


Ο φούρνος μας λειτουργεί από το 1990 και παρασκευάζουμε καθημερινά φρέσκο ψωμί χρησιμοποιώντας δικό μας προζύμι. Επιπλέον, προσφέρουμε μια ποικιλία προϊόντων όπως ψωμί από σίκαλη, καλαμποκόψωμο και ειδικά προϊόντα όπως ντίνκλ και άλλα. Στον φούρνο μας θα βρείτε επίσης φρέσκες και ζεστές πίτες, όπως η παραδοσιακή σπανακόπιτα με φύλλο στο χέρι, διάφορα είδη τυρόπιτας, ζαμπονοτυρόπιτες και άλλα γεύματα. Προσφέρουμε επίσης κρουασάν με διάφορες γεύσεις, όπως σταφίδα, μήλο και μπουγατσάκια, καθώς και ψωμάκια πρωινού. Επιπλέον, παρέχουμε κρητικές σπεσιαλιτέ όπως λυχναράκια, σκαλτσούνια και ξεροτήγανα, που παρασκευάζονται με αγάπη και μεράκι χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα όπως αυγά, γάλα, τυρί και μέλι.

 

Αρτοποιήματα

Αρτοποιήματα

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά αυτού του φούρνου είναι ότι καθημερινά παρασκευάζει φρέσκο ψωμί, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους και παραδοσιακά υλικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρτοποιήματα

Αρτοποιήματα

Ένα από τα μυστικά της ποιότητας του ψωμιού του Πλακιά είναι το δικό του προζύμι, που προετοιμάζεται εκεί με μεράκι και παραδοσιακές μεθόδους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σφολιάτες & Σάντουιτς

Σφολιάτες & Σάντουιτς

Όταν περνάτε από τον φούρνο του Πλακιά, τα αρώματα που αναδύονται από την κουζίνα είναι αρκετά απολαυστικά και δεν μπορείτε παρά να αντισταθείτε στον πειρασμό να μπείτε μέσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τούρτες

Τούρτες

Οι τούρτες που παράγονται στον φούρνο του Πλακιά είναι αληθινά έργα τέχνης. Με προσεκτική φροντίδα και μεράκι, οι ζαχαροπλάστες δημιουργούν εκπληκτικές συνθέσεις γεύσεων και όψης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκά του Ταψιού & Παγωτά

Γλυκά του Ταψιού & Παγωτά

Στον φούρνο του Πλακιά παρασκευάζονται πολλά είδη αρτοσκευασμάτων που προκαλούν ευωδίες που σε προϊδεάζουν για την απολαυστική γευστική εμπειρία που πρόκειται να ζήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ