2832031547 Πλακιάς Αγ. Βασιλείου, Ρέθυμνο plakias.bakery@gmail.com
hero image

Τούρτες 
Παραδοσιακός Φούρνος του Πλακιά - Σφολιάτες - Σάντουιτς - Παραδοσιακά Γλυκά - Αρτοποιήματα - Γλυκά του Ταψιού & Παγωτά - Ρέθυμνο

 

Ο παραδοσιακός φούρνος του Πλακιά είναι ένας πραγματικός θησαυρός στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία του το 1990, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αξιόλογους και αγαπημένους προορισμούς για λάτρεις της γλυκιάς απόλαυσης.

Αυτός ο φούρνος είναι γνωστός για την παραδοσιακή τεχνική που ακολουθεί και την προσήλωσή του στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των υλικών που χρησιμοποιεί. Καθημερινά, οι επιδέξιοι ζαχαροπλάστες δημιουργούν νόστιμες τούρτες με φρέσκα υλικά που σας ταξιδεύουν στον κόσμο των γεύσεων.

Οι τούρτες που παράγονται στον φούρνο του Πλακιά είναι αληθινά έργα τέχνης. Με προσεκτική φροντίδα και μεράκι, οι ζαχαροπλάστες δημιουργούν εκπληκτικές συνθέσεις γεύσεων και όψης. Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, θα βρείτε πάντα κάτι που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας, αφού η ποικιλία των γεύσεων είναι ευρεία.

Ο φούρνος του Πλακιά είναι επίσης γνωστός για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί. Όλα τα υλικά είναι πρόσφατα και φρέσκα, και προσεκτικά επιλέγονται για να δημιουργήσουν γεύσεις που θα σας μαγέψουν. Από τα αφράτα αυγά και το βούτυρο, μέχρι τα φρέσκα φρούτα και τα αρωματικά εκχυλίσματα, κάθε συστατικό προσφέρει την αυθεντική του γεύση και ποιότητα.